2 Jeugdteams kampioen!

Dit seizoen (2023-2024) zijn er 2 jeugdteams kampioen geworden in de competitie. Het J1-team speelde in de categorie B2 en het J2-team in de categorie C2. Beide teams hielden het tot de allerlaatste competitiedag spannend, want ze hoefden allebei maar 3 wedstrijden te winnen om kampioen te worden. J1 wist kampioen te worden door de laatste wedstrijd 4-4 gelijk te spelen en J2 werd.

kampioen ondanks dat ze met 5-3 van de nr. 2 verloren. Voor beide teams was dit voldoende om hun kampioenschap veilig te stellen. Ook voor de andere 2 teams is het competitie-seizoen afgelopen. Team J3 is als 4 e geëindigd in categorie D en team J4 is als 3 e
geëindigd in categorie Goud. Wij zijn trots op alle competitie- spelers met dit behaalde resultaat.

Namens het bestuur,
René van der Zwart
(Competitieleider)