Jeugd competitie

Badmintonvereniging HHW’69 stimuleert het spelen van wedstrijden onder de jeugdgroep.

De competitie daagt jou uit om al jouw vaardigheden te laten zien. In een team van minimaal vier spelers speel je tegen andere teams van andere clubs voor de eerste plek in de poule. Er zijn diverse klassen waar teams van onze vereniging zich in kunnen plaatsen.

In een standaard competitiewedstrijd zijn acht punten te verdelen:
(1) Herendubbel, (2) Damesdubbel, (3) Herenenkel 1, (4) Damesenkel 1, (5) Herenenkel 2, (6) Damesenkel 2, (7) Gemengd dubbel 1, (8) Gemengd dubbel 2.

Het competitieseizoen start begin september en eindigt in januari. Gedurende deze periode speel je ongeveer zeven thuiswedstrijden en zeven uitwedstrijden. De thuiswedstrijden worden meestal gespeeld op zondag. De uitwedstrijden zijn voornamelijk in het weekend, maar kunnen ook op een doordeweekse avond worden gespeeld.

Na een jaar trainen ga je competitie spelen op jouw eigen niveau. En wie weet hoe hoog dat niveau over een aantal jaar zal zijn! Misschien word jij wel de volgende badmintontopper die Nederland gaat vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van 2028!

Ben je geinteresseerd, dan kun je je nu al aanmelden voor de competitie voor volgend seizoen door een mail te sturen naar competitieleider@hhw69.nl .