ALV donderdag 21 maart

Beste leden / ouders,                                                                                                                                       

We lopen tegen het einde van  het wedstrijdseizoen en zijn alweer bezig met regelen van zaken voor het nieuwe seizoen. We brengen jullie graag op de hoogte van wat er allemaal gebeurd is en wat er (nog) gaat komen. Daarom willen wij jullie graag uitnodigen voor de ALV van seizoen 2023/2023. De ALV zal plaatsvinden op donderdag 21 maart a.s. en start om 20.00 uur in de kantine van de Deimoshal. In de bijlage treft u de agenda, de notulen van de ALV 2023 en de notulen van de BLV.

Mocht u zelf een agendapunt hebben, dan kunt u dit via de mail aan ons doorgeven of op de avond zelf.

Graag willen wij u er op attent maken dat er een positie in het bestuur vrij komt (voorzitter / secretaris) en zien deze graag gevuld worden. Mocht u interesse hebben en een van deze posities willen bekleden, dan horen wij dat graag.

We hopen op uw komst, want samen zijn we HHW’69.

Tot dan.

Hieronder vind u de agenda voor de komende algemene leden vergadering:

Agenda ALV 21 maart

Met vriendelijke groet,

Rob Vlaar,