Eindejaar toernooi + uitreiking grote clubactie

Op zaterdag 16 december hadden wij een eindejaar toernooi voor jong en oud. Als afsluiting van het jaar 2023. Het was een gezellige en enthousiaste groep mensen die op 16 december bij elkaar kwamen om het spelletje badminton op een andere manier te beleven. Een goede mix met de raarste ideeën om een shuttle te slaan verzorgd door Rob en Ilona Houniet en Michelle. Voor herhaling vatbaar. Bedankt iedereen.

Na het toernooi werd de uitreiking van de Grote Clubactie gehouden en werden de prijzen verdeeld. Daarnaast werd het bedrag van de Grote Clubactie bekend gemaakt. Wij willen in ieder geval iedereen bedanken die hieraan mee hebben gedaan.

Winnaars Grote Clubactie:

Pim Droog

Ayesha Rozema

Mariette Burgering

Tijs van Straaten

Lieke Karsten