Eind seizoen 2021-2022

Wat begon als een moeilijk jaar heeft toch geresulteerd in een geslaagd seizoen voor de badmintonvereniging. De vereniging is groeiende met veel nieuwe leden, zowel jong als oud, competitie als recreatief. Met als klap op de vuurpijl het kampioen worden van de twee jeugdteams. Beide teams zijn daarvoor in het zonnetje gezet.

Ook de para draagt zijn steentje bij waarbij Mariëtte de groep begeleid. Zelf speelt ze vele wedstrijden (zelfs op landelijk niveau) met onlangs een tweede prijs op het NK. En dit doet ze al jaren. Ze houdt de vereniging HHW ’69 in ere op landelijk gebied. Ook Rossane heeft onlangs nog tweede plek behaald bij de dubbel. Hele goede prestaties. Van harte en op naar het volgend seizoen.

Het einde van het seizoen werd afgesloten met een toernooi op 21 mei voor alle leden. Met ca. 35 leden werden verschillende partijen gespeeld en tussendoor was er tijd voor een drankje en een versnapering terwijl een behendigheidsspelletje werd gespeeld. De winnaars van dat spel werden beloond met een kleine prijs.

Wat begon als een moeilijk jaar heef toch geresulteerd in een geslaagd seizoen voor de badmintonvereniging. De vereniging is groeiende met veel nieuwe leden, zowel jong als oud, competitie als recreatief. Met als klap op de vuurpijl het kampioen worden van de twee jeugdteams. Beide teams zijn daarvoor in het zonnetje gezet.

Na het sluiten van het seizoen was er op 11 Juni nog een fietstocht van de organisatie “Het NUT” en was georganiseerd door Omnisport. We waren met 13 personen sterk vanuit alle groepen uit onze vereniging. Een zeer goed georganiseerde en geslaagde dag. We willen de deelnemers bedanken voor hun deelname, want door jullie is de kas van de club toch weer mooi gespekt met een bedrag van € 400,–. Dit zal komend seizoen goed besteed worden.

Komend seizoen beginnen we met 4 jeugdteams en 1 senioren team. We hopen op mooie wedstrijden en veel plezier. Het nieuwe seizoen start begin September. Hou de website in de gaten.

P.S.

Uiteraard kunnen we meer leden erbij hebben. Dus als jullie mensen weten. Maak ze enthousiast en laat ze een keer meedoen. Ze zijn van harte welkom.