VERSLAG Ouder en Kindtoernooi 14 april

Op zaterdag 14 april werd door de Jeugdtoernooiencommissie het Ouder- en kindtoernooi georganiseerd.

Er werd gestart met een warming-up gevolgd door een speluitleg. De teams waren ingedeeld in 4 poules en speelden op een vaste baan. De winnaar van een gespeelde partij gaf na afloop de stand door aan het secretariaat.

Alle kinderen en hun volwassen partners deden flink hun best en de teams waren goed aan elkaar gewaagd. Na afloop van het toernooi waren er 4 poulewinnaars, die met een smakelijke prijs naar huis gingen. Ook de deelnemers, die het niet gelukt was om poulewinnaar te worden gingen met een kleine attentie naar huis.

Het Ouder- en kindtoernooi is uiteindelijk gewonnen door Justin Houniet. Samen met zijn vader vormde hij een geolied team met goed resultaat! Justin kreeg de wisselbeker overhandigd door zijn zus Denise, namens de Jeugdtoernooiencommissie.

Wij bedanken de jeugdleden en hun volwassen partners voor hun deelname aan het toernooi. Er waren dit jaar veel bekende gezichten, maar ook een aantal nieuwe. Hopelijk mogen wij jullie in het komende seizoen weer begroeten!  Ilona en Margriet/Jeugdtoernooiencommissie