JEUGD: Opgeven voor competitie 2018-2019 voor zaterdag 17 maart

HHW’69 stimuleert het spelen van wedstrijden door de badmintonjeugd, immers wat is er leuker dan in wedstrijden te laten zien wat je tijdens de trainingen hebt geleerd?

Wedstrijden kan je spelen tijdens toernooien in de regio, maar je kunt ook meedoen met de jeugdcompetitie. De jeugdcompetitie wordt meestal gespeeld op zaterdag of zondag van begin/half september tot eind januari.

De inschrijvingen voor de jeugdcompetitie voor volgend seizoen zijn bij deze gestart. Heb jij ook zin om mee te doen met de reguliere competitie 2018-2019, geef je dan snel op!

Omdat wij tijd nodig hebben om de teams samen te stellen en wij voor 1 april het aantal teams bij de Badminton moeten opgeven, willen wij uiterlijk zaterdag 17 maart alle aanmeldingen binnen hebben.

Het aanmeldingsformulier is 28 februari per mail verstuurd en wordt tijdens de eerstvolgende training uitgedeeld. Formulieren mogen retour worden gestuurd naar dkomen@hotmail.com of worden ingeleverd bij de trainer (Tim, René of Marcel) op zaterdagochtend of donderdagavond. Competitiespelers, die al vorige seizoen hebben gespeeld, dienen ook een formulier in te vullen.